Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld uit onze gegevens. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. SkilPOS is hiervoor niet aansprakelijk.

SkilPOS gebruikt uw klantengegevens uitsluitend ten behoeve van het doel waarvoor u ze verstrekt hebt; het zo goed mogelijk verwerken van uw orders en u zo goed mogelijk informeren over belangrijke informatie. SkilPOS verspreidt voor dit laatste doel een e-mail nieuwsbrief. Iedereen die geen prijs stelt op deze e-mail nieuwsbrief kan zich hiervoor afmelden via de hoofdpagina van SkilPOS. SkilPOS verstrekt uw persoonlijke gegevens NIET aan derden, tenzij met uitdrukkelijke toestemming.

Het is niet toegestaan om informatie afkomstig van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiƫren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook. Bezoekers en/of gebruikers van onze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op de site aangeboden informatie. SkilPOS is niet aansprakelijk voor de door derden op deze website geplaatste informatie.