Wat is SkilPOS

Gedreven door de intelligente software gedraagt de Touchscreen PC zich als een volwaardige kassa met uitgebreide functies. De Touchscreen PC kan worden voorzien van een klantendisplay, kassalade, bonnenprinter, en eventueel met een barcodescanner. Zo is het mogelijk in de winkel snel en efficiënt af te rekenen, waarbij de betalingen automatisch worden vastgelegd voor latere rapportage, de voorraad wordt afgeboekt, en artikelmutaties worden bijgehouden. Tevens wordt ook de omzet bijgehouden per kassa en per verkoper.

Afrekenen kan via verschillende betaalwijzen (contant, pinnen, credit card), waarbij het te betalen saldo of het bedrag aan wisselgeld wordt getoond. De verschillende betaalwijzen kunnen ook gemengd gebruikt worden. Ook is het voor bestaande of nieuwe klanten mogelijk om op rekening te kopen, kan een bon op de bonnenprinter (of andere printer) worden afgedrukt, kunnen bestaande openstaande posten contant worden betaald en kunnen kasopnames worden geboekt.

Bij afsluiting van de kassa kan er een z-rapport en/of x-rapport worden afgedrukt met daarop een overzicht van alle mutaties. Binnen één administratie kunnen meerdere SkilPOS-kassa’s worden aangesloten. Verschillende verkopers kunnen door elkaar via meerdere kassa´s bonnen afrekenen. Ook kan een bon worden geparkeerd als de klant nog iets is vergeten en kan een verkoper de bon van een andere verkoper overnemen. Per verkoper kan precies worden bijgehouden hoeveel er is verkocht.

Met een makkelijke handeling beschikt u over een overzicht van alle afgedrukte kassabonnen, met de mogelijkheid om een kassabon nogmaals af te drukken. Zoekmogelijkheden hier zijn op bonnummer, klantnummer, kassanummer, datum en verkoper.

Middels een uitgebreid rechten en rollen systeem kan worden bepaald of een verkoper kortingen mag geven, of hij de kassalade mag openen zonder een bon af te rekenen, of hij kasmutaties mag invoeren en of hij retouren mag boeken.